Social Icons

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει. Ελάτε πιο κοντά με το σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ότι δε σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Δε θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές.

ΖΥΓΟΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δε θα είναι αρκετό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.\

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα.