Social Icons

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με το σύντροφο της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συνύπαρξη με τους γύρω σας, υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε.

ΛΕΩΝ: Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθεί ο ρεαλισμός και η λογική, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως, ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε.

ΖΥΓΟΣ: Όπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες δε θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σχέσεις ή σε κάποιες που αρχίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: . Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε με παρέα.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία, απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα στιγμής.