Social Icons

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δε φταίνε. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη. Κάντε αλλαγές σε όποιο τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά. Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενή σας στον οποίο κάποτε είχατε φανεί χρήσιμοι.

ΛΕΩΝ: Ότι είναι να γίνει, θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί να θυμάστε πως δεν είστε μηχανή. Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δε σας βοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να βελτιώσετε κάποιες εργασιακές συνθήκες και προσεγγίστε περισσότερο τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.


ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που φροντίζετε τον τελευταίο καιρό.