Social Icons

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δεχθείτε παθητικά ότι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν. Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξ’ αρχής ότι θα προκαλέσουν καυγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΛΕΩΝ: Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές αλλάξτε τις μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Επαναστατήστε τώρα σε ότι δε σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούριες σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις δείτε αναλυτικότερα. Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους.