Social Icons

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση. Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δε θα σας δοθεί άμεσα. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας. Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Κάντε αλλαγές στο χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.


ΙΧΘΥΣ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.