Social Icons

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα μόνιμη σχέση σας που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της, θα αρχίσουν να καρποφορούν.

ΛΕΩΝ: Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και ένας τρόπος να αποδεικνύεται στον εαυτό σας ότι εκτός του ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε να κρατάτε και τη λεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφτούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας που κρατάτε καλά φυλαγμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα νέο πρόσωπα που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούριες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή σας πορεία.


ΙΧΘΥΣ: Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σας σχέση θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με το σύντροφό σας πως μπορείτε και οι δυο να γίνετε ευτυχισμένοι.