Social Icons

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζήστε ότι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν. Διώξτε το φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιες και αν είναι η ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Προετοιμαστείτε για ένα μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις. Ξεχωρίστε αυτά που έχουν  πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φτάσετε στα άκρα γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σας, γιατί οι συγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σπάστε τον τοίχο που σας κάνουν να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν.
Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μη τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλαρώστε μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία-μία και τακτοποιούνται. Βοηθήστε έναν αγαπημένο σας φίλο που στο παρελθόν σας έχει στηρίξει.


ΙΧΘΥΣ: Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς.