Social Icons

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε ένα γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε πια αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας, χωρίς να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν ικανοποίηση, ώστε μέσα στη σχέση να νιώθετε πιο ευχαριστημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.

ΛΕΩΝ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή ακόμα και αν πάρετε αυτό που θέλετε, για να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι σε κάποιες καινούριες γνωριμίες, που πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να αφεθείτε.