Social Icons

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Κάνετε μια νέα αρχή αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα γεγονότα σας θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

ΛΕΩΝ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε, για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων που προφανώς δε θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι η αιτία για να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως.

ΖΥΓΟΣ: Όσο δύσκολο και αν θα σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί τόσο εσάς, όσο και τους άλλους σε λάθος συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητά σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν, όμως, οι άλλοι θα απαιτήσουν με κάθε τρόπο την προσοχή σας ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα και αυτό δεν μπορείτε να το αγνοήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.