Social Icons

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δε συνηθίζατε, για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ότι ακούτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό.

ΛΕΩΝ: Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που εσείς ζητάτε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό. Από το να αναλάβετε και άλλες παραπάνω ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στα ερωτικά σας. Δε χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δε γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να σας καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι που φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δε σας συμφέρει.


ΙΧΘΥΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.