Social Icons

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εσάς. Πριν σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε την αυτολύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν, θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.

ΛΕΩΝ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να σας κουράζει μιας και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας μέσα από κάποια γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίζονται πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας φέρουν ανακούφιση. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες γιατί χρειάζονται τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.


ΙΧΘΥΣ: Ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.