Social Icons

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Κυριακή 7 έως 13/6/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με το Δία στις 8, τυπικώς ή ουσιαστικός κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί. Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η στήριξη που θα λάβετε από το σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δε θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 12, δημιουργεί συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε που υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις. Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης. Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο. Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης. Γιατί να παιδεύετε άδικα τον οργανισμό σας, ενώ μπορείτε να του προσφέρετε πολλά. Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 9, στον εργασιακό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μην βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε. Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σα διαφωνία. Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλά θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές. Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δε σας ικανοποιεί με μια καινούρια που θα σας γεμίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 10, αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν έναν πανέμορφο κήπο. Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι, είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Αφεθείτε, λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και πολύ πιθανό, αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά, αλλά κουμπωμένα απέναντι στο σύντροφό σας. Πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί σε ότι θα αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας, για να μην αρχίσει και εκείνος με τη σειρά του να χτυπάει τις δικές σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 10, είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε μα αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Όταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο. Επιβάλετε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε στο ύψος σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό, θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το, για να προσεγγίσετε πιο ζεστά το σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι. Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν θολώσει η κρίση σας.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 12, οι μέρες μπορεί να σας φανούν δύσκολες, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν, αλλά θα σας δώσουν και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Θα είστε αποφασισμένοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας.