Social Icons

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχθείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές θα είστε πιο ικανοποιημένοι. Μην τάξετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στο σύντροφό σας. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί που αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν  σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας «καίνε» και θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας.


ΙΧΘΥΣ: Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.