Social Icons

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η πανσέληνος στο Λέοντα


Προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Λέοντα στις 27 Ιανουαρίου 2013.
Δε θα λείψουν οι εντάσεις, οι παρανοήσεις αλλά και το παιχνίδι του ανταγωνισμού στον εργασιακό χώρο. Από την προηγούμενη ημέρα, αλλά και μία μετά την Πανσέληνο, προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και να μην πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις, καθώς δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή ώστε να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις. Επίσης, αποφύγετε να συνάψετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, κυρίως αν δεν έχετε μελετήσει από πριν κάθε λεπτομέρεια.
Αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει  περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο και  Ταύρο) και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά.

Η Πανσέληνος στα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ: Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε με ίντριγκες και μεγάλες συζητήσεις άνευ ουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό. Τολμήστε και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλαρώστε και ξελαφρώστε το μυαλό σας από τα πολλά που σκέφτεστε, γιατί ακόμα και αν έχετε σοβαρούς σκοπούς στη ζωή σας, μπορείτε να είστε κεφάτοι και χαρούμενοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να είστε  αρκετά συντηρητικοί σαν άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί και το έχετε  αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Σε όλους αρέσουν  τα παραμύθια για το ευτυχισμένο  τέλος τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δε βάλετε και  εσείς το χεράκι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε με σύνεση και λογική αν θέλετε όσοι έχετε  ήδη σχέση να καρποφορήσει και  οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη  ιδανική σχέση για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Για να βρείτε τρόπο  να διατηρήσετε την ανεξαρτησία  σας, δε χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δε γνωρίζετε τι θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι  επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα  του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια  δύναμης και εξουσίας που δεν  ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα  έχουν συσσωρευτεί στη σχέση  σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για  τις επιλογές σας, είστε εσείς  και μόνο οι υπεύθυνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να είστε  απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο  χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς  να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις  άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν είστε  σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας  καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που  σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα  τη θέση σας.