Social Icons

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα στο μέλλον σας, αργότερα που όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις  και οι παρανοήσεις, θα έχουν την  τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ότι καινούριο σας προκύπτει.

ΛΕΩΝ: Οι τάσεις φυγής όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι  έντονες και δε θα σας οδηγούν  εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα  τα ερωτηματικά που θα γεννιούνται, θα είναι περισσότερα από τις  απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν  επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία  και βάζοντας μπροστά τη λογική.

ΖΥΓΟΣ: Όσο και αν τα προβλήματα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, σας  φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν  να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το γεγονός ότι  βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των  πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, δε συμβαδίζει με την τύχη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική  εγωισμού, δε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα  να σας βοηθήσουν να βγείτε από  τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε  τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα  θα επηρεάσουν τις φιλικές σας  σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρακολουθήστε τις  εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς  να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε  με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική  ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΙΧΘΥΣ: Αντισταθείτε στους  περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι  με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.