Social Icons

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κυριακή 27/1 έως 2/2/13


ΚΡΙΟΣ: Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να γίνονται πραγματικότητα και όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου. Αρκετές στιγμές μέσα στη
μέρα θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα πριν πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δε θα θέλατε ή κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά κυριαρχώντας μόνο διάφορες ευχάριστες αναμνήσεις. Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δε σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν εντάσεις, για να μην αφήσετε περιθώρια να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 30, χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν, για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους, για να μην εναντιωθούν οι καταστάσεις στα σχέδιά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί και πάλι τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν και πάλι οι κρυφές σας ικανότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο λάθος χειρισμός  του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας, μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Εάν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην τους το αρνηθείτε, ιδιαίτερα  εάν κάποιοι από αυτούς σας  στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο μπορείτε για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και φροντίστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 27, μην αφήσετε ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας να σας ξεφύγουν και να πάνε χαμένες, ενώ μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να δείτε τα έσοδά σας να εκτινάσσονται στα ύψη. Μη δημιουργήσετε ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και με άτομα κύρους που έχουν να σας προσφέρουν πολλά. Η σταθερότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο συναισθηματικό σας τομέα, μπαίνει στη ζωή σας για να έχετε μια σχέση σταθερή και δυνατή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εργασιομανία σας ήταν πάντα η βασική αιτία  απομάκρυνσης από το σύντροφό σας, αλλά τώρα φαίνεται πως επιτέλους καταλάβατε πως όλη σας η ζωή δεν  είναι μόνο δουλειά και ο έρωτας γίνεται για εσάς προτεραιότητα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, αλλά να νιώσετε και του συντρόφου  σας. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις για  να στηρίξετε καλύτερα την υπάρχουσα  σχέση σας και να την καλυτερέψετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε τη σχέση  που σας ταιριάζει για να κατασταλάξετε.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε μόνοι, ανοίξτε  την καρδιά σας στο πρόσωπο  που θα σας πλησιάσει και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Σε γενικές γραμμές μην  ξεπεράσετε τις ανάγκες του εαυτού σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε  τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι. Πρέπει να μάθετε να τις διαχειρίζεστε και  όχι να τις σπαταλάτε από φόβο. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που  ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως  υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα  και δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τσακωμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε, εφόσον αυτό δεν το θέλετε ούτε και  εσείς. Δείτε τα μικροκαυγαδάκια  που ίσως υπάρχουν με το σύντροφό σας  και δεν είναι ουσιαστικά σαν  ερωτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας. Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που  πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες  υποθέσεις του εργασιακού σας  χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις  σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρωθείτε στα  θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας  και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά και καταπολεμήστε το άγχος και  τη νευρικότητα που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε. Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν. Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προοπτικές για  να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, οικονομικά αλλά και στις σχέσεις  σας είναι αρκετά καλές, απλώς  χρειάζονται από εσάς γερά νεύρα  και διαλλακτικότητα. Μπορεί η κούραση  να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να τι γλιτώσετε, αλλά θα δημιουργηθεί πολύ θετικό υπόβαθρο για να είναι ικανοποιητικά τα οικονομικά σας. Από εσάς απαιτείτε  ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή  των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί  αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ως ένα  βαθμό, αλλά δε θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 1, οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε. Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομική σας θέσεως, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες. Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 1, μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά, πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι, είναι πολύ πιθανό να μην εκπληρωθούν στο βαθμό που περιμένετε. Μπορεί να ευνοείται ο εργασιακός τομέας, όμως, χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε βάσεις για το μέλλον. Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες.