Social Icons

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες.


ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκύψουν αλλαγές  στις σχέσεις με τους συνεργάτες και  το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες  σας, γιατί δε θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που  θα φέρουν καρπούς αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε  και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές  σας.

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρωθείτε στους  στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων  που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας  θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά  επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο, δε θα συμβαδίζουν  με τους άλλους τομείς της ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε και εφαρμόστε  αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και  θα μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και τα επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα  του επαγγελματικού σας τομέα  θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τη μία θα είστε  ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και  θα ζητάτε την απομόνωση.

ΙΧΘΥΣ: Η ανασφάλεια σας  για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε γιατί αυτή η  κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική.