Social Icons

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να διατηρήσετε ότι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας ξυπνήσουν  αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντας σας  σε σκέψεις που δε θα θέλετε να αποκαλυφθούν.

ΛΕΩΝ: Έρωτες του παρελθόντος  έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι  με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε  συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους  στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Έρωτες του παρελθόντος  έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι  με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν είστε  σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε  τη σχέση σας μην απαιτήσετε από  το σύντροφό σας παραπάνω απ’ ότι  σας προσφέρει, απλά και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι όποιες δυσκολίες  ή διλήμματα έχετε, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όπου με καθαρότερο μυαλό  θα βρείτε το σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι  αληθινά και μόνιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε  να είστε πιο εκδηλωτικοί για  να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα  που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις  στη συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε περισσότερο  γοητευτικοί και ελκυστικοί και  προσεγγίστε και εσείς με άνεση  τα άτομα που σας ενδιαφέρουν  και κάντε τους να σας ακολουθούν.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε στον εαυτό  σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια  υγιής αισθηματική σχέση που  θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.