Social Icons

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας.
 
ΛΕΩΝ: Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι τους εμπιστεύεστε. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πείσμα σας δε θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση.
 
ΖΥΓΟΣ: Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και το τι ακριβώς επιθυμείτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δε θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα.
 
ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.