Social Icons

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο το χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δε σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο. Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν.
 
ΛΕΩΝ: Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.
 
 
ΖΥΓΟΣ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δε βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.