Social Icons

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε το χώρο σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα.
 
ΛΕΩΝ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δε χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες. Με μικρές κινήσεις αλλάξετε ότι δε σας αρέσει στην εμφάνισή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί.
 
ΙΧΘΥΣ: Για να μην κινδυνέψετε όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.