Social Icons

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στο βαθμό που μπορείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα.
 
ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ότι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.