Social Icons

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μη μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε για αυτές. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με το σύντροφο σας.
 
ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Αντιμετωπίστε τα μαχαιρώματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητά.
 
ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έστω και με καθυστερήσεις θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε καινούριους τρόπους για να προβάλετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας. Εξοπλιστείτε με μοντέρνα και αποδοτικά μέσα που θα σας διευκολύνουν στους στόχους σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Εργαστείτε μεθοδικά γιατί μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας.