Social Icons

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Οι ευκαιρίες του εργασιακού σας χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα. Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.

ΛΕΩΝ: Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Έτοιμοι για όλα λοιπόν και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και τον υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώνατε, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει, αν εσείς δεν το θέλετε πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα πρέπει και τους κανόνες που θέλετε, μια που τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δείτε πως ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό σας τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε.