Social Icons

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020


ΚΡΙΟΣ: Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητα μέσα σας. Στον επικοινωνιακό σας τομέα θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, τότε προσέξτε σε ποιον θα ανοιχτείτε. Στις 13 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε της σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας. Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί πάντα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν είστε συναισθηματικά στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζετε στην όψη σας. Οπότε, το μεγαλύτερό σας μέλημα για αυτό το μήνα, θα είναι η εμφάνισή σας και έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για την καλυτέρευσή σας. Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία ιδιαίτερα σε ότι θα έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δε είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας. Βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τους φόβους σας να οργανωθείτε. Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε σε πλήρη ελευθερία. Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε θαυμάσια συμφωνία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα και θα φωτιστούν από μια έντονη πνευματικότητα. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και η τόλμη να εκφραστείτε θα σας βοηθήσετε σε νέες κατακτήσεις. Στις 20 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, συναντήστε τον πραγματικό έρωτα και προχωρήστε σε ένα δεσμό που θα διαρκέσει, Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας, ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι και να αφεθείτε στη χαρά του έρωτα.

ΛΕΩΝ: Κάποιες στιγμές θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις τάσεις ανασφάλειας που σας πιάνουν, θα πρέπει να αποφύγετε τις διφορούμενες συμπεριφορές, τις διπλές σχέσεις ή ότι άλλο μπορεί να μετατραπεί σε αιτία απογοήτευσης. Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό. Όσοι είστε δεσμευμένοι η κατανόηση με το σύντροφό σας θα είναι πιο ζεστή και αυθόρμητη, ενώ το πάθος με το οποίο θα εκφράζετε τα αισθήματά σας, θα δώσει μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 1 με τον Κρόνο να περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούρια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός. Γιατί όμως να χειροτερέψετε τα πράγματα, αφού μπορείτε να απομονωθείτε για ελάχιστο και να αποκτήσετε την ψυχραιμία που σας χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης σας ζωτικότητας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιλογή που θα κάνετε στους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σας έλειψαν. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Όμως, αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δε σας οδηγούν πουθενά αλλά απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όπως φαίνεται όλο το βάρος της δραστηριότητάς σας θα πρέπει να το ρίξετε στον τομέα της εργασίας σας, αλλά και να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Ο μήνας θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δε φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 5 με την Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη και την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα. Μην αδιαφορήσετε τη φωνή της καρδιάς σας γιατί δε σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Μιλήστε για τις δυσκολίες, συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλο τρόπο που ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει, καθώς τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι ή αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας ή από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σχέση με το σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ότι νομίζατε. Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δε θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε κάθε είδους προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Δώστε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο πνεύμα της συμβίωσης και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και να δοκιμάσει τη σχέση σας προτού πάρετε αποφάσεις. Ξανανιώστε ερωτευμένοι με το σύντροφό σας και εμπιστευθείτε τον αισθησιασμό που εκπέμπετε. Θέστε σε εφαρμογή νέους στόχους με το σύντροφό σας, για τους οποίους μάλλον θα έχετε τον πρώτο ρόλο. Μεταδώστε την καλή σας ενέργεια σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές, αλλά θετικές αλλαγές.