Social Icons

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δε θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από άτομα  που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση, απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.

ΛΕΩΝ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΖΥΓΟΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι. Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

ΙΧΘΥΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.