Social Icons

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στο χώρο εργασίας σας, δε σας βοηθάει. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ότι δε σας ικανοποιεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ότι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στο συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχεται στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη που θα πλήξουν τις συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αμελήσετε την υγεία σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα έχετε, καθώς μια αλλαγή στα πλάνα σας είναι πιθανή και ίσως θα αφορά συνεργάτη σας.

ΛΕΩΝ: Επειδή οι κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, δεν πρέπει να τις αφήσετε στην τύχη τους, γιατί αυτές θα βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε τη δική σας στάση και συμπεριφορά για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να καταλάβετε τι θα πρέπει να απορρίψετε ή να δεχτείτε από τη θέση και τα βασικά κίνητρα των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιες προστριβές που θα υπάρξουν με τους συνεργάτες σας δε θα μπορέσουν να χαλάσουν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες που κρύβουν λάθη επιζήμια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές, για να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έξυπνα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ενέργειά σας, διεκδικήστε περισσότερα και ζητήστε τα καλύτερα για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ότι συμβαίνει.

ΙΧΘΥΣ: Κάποιες εντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα τις βάζει στην άκρη.