Social Icons

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πως μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείται από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν.

ΛΕΩΝ: Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα. Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε συγχρονισμό στις ενέργειές σας με αυτές των συνεργατών σας. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες πριν προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην τους το αρνηθείτε, ιδιαίτερα εάν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο μπορείτε για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και φροντίστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας να σας ξεφύγουν και να πάνε χαμένες, ενώ μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να δείτε τα έσοδά σας να εκτινάσσονται στα ύψη.