Social Icons

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ότι περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό  βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΖΥΓΟΣ: Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δε βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων.

ΙΧΘΥΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.