Social Icons

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο με ένα καινούριο προφίλ και στυλ. Όλα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε αυτούς που θα εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σας κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες. Στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες στο πρακτικό τους μέρος τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία και ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούρια εικόνα των γενικών καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας, εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούριες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

ΙΧΘΥΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πως ενεργούν οι άλλοι. Όμως, επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.