Social Icons

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας, απ’ το να περιμένετε να τις μαντέψουν. Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στο χειρισμό των ψυχολογικών του προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους. Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε ένα διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε αποφάσεις αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάζοντας το παρελθόν σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε αποκομίσει εμπειρίες που δεν έχετε επεξεργαστεί από έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην υποτιμήσετε τις ανάγκες σας και οι άλλοι την αξία σας, προσπαθήστε να μετριάσετε την ευαισθησία σας με τη λογική και τη δύναμη που διαθέτετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που είχατε από τρίτους και αναρωτηθείτε αν έχετε πετύχει μέχρι τώρα τους στόχους που είχατε βάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν πριν σας θυμηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιήσει σε ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ότι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς.