Social Icons

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας, δε σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με το σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δε θα σας αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε και θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση.

ΛΕΩΝ: Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία, θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα σας τονώσουν τη διάθεση, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα καινούρια πρόσωπα που εισβάλουν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι καιρός να ωριμάσετε και η ερωτική σας πορεία είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και ήσυχη μέρα αν φροντίστε να συμμεριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας και να προσαρμοστείτε σε αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασική προϋπόθεση να παραμείνετε ρομαντικοί και η συμπεριφορά σας να μην είναι απότομη αλλά να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή.

ΙΧΘΥΣ: Αρκεστείτε σε αυτά που μπορεί να σας δώσει ο σύντροφός σας και μείνετε πιστοί δίπλα του, ξεπερνώντας την τάση σας να θέλετε πολλά και πολλούς.