Social Icons

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείται, είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς.

ΛΕΩΝ: Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε  δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά, να μη σας αναγνωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στο συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να είναι περισσότερες απ’ όσες εσείς νομίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δε θα χάσετε. Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.