Social Icons

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα κοινά σας προβλήματα. Ξεκινήστε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και μην εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε. Ναι, είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές και εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δημιουργηθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα σημαντικά ατού που έχετε, αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κοινωνικότητα σας προσθέτουν πόντους και θα βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι. Προχωρήστε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε χαράξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων που χρησιμοποιούν το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα.

ΙΧΘΥΣ: Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν.