Social Icons

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δε θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλετε να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς.

ΛΕΩΝ: Είναι σίγουρο πως θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμα σε μία σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα, γιατί αν εσείς κάθεστε απαθείς απέναντι σε αυτά είναι λογικό πως οι άλλοι δε θα μπουν καν στον κόπο να σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα εκτός από την υπεραισιοδοξία θα είναι η υπερβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει που ακριβώς υστερείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική σας προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις, θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε.