Social Icons

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Στις 2 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε συνειδητά την εργασιομανία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αφού ακόμα δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός του ότι δε χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές, αλλά δε θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δε θα είναι αρκετό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 12 που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μήνας όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθεί ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. Στις 22 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως, ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε. Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί.

ΛΕΩΝ: Μετά από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Όπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά. Η συνύπαρξη θα σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης.
Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με το σύντροφο της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 6 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σας σχέσεις ή σε κάποιες που μόλις αρχίζουν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες σας δε θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας επαφές. Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά γίνονται μπούμερανγκ, οπότε δε βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς.

ΖΥΓΟΣ: Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Οπότε ένα από τα πιθανά σενάρια για αυτό το μήνα, είναι μια φιλία τρυφερή που περιέχει έξυπνη επικοινωνία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον, να εξελιχθεί σε ένα βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής. Φροντίστε όμως, να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία, απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα στιγμής. Όμως, εάν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 1 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς, όσο από ύψος αμοιβών. Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 7 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις. Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Δε θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο να υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας. Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά. Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει. Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά. Μη τα βλέπετε όλα σα μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε και να τους ξεχωρίζετε.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν. Πείτε ναι σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται, δε θα είναι εύκολο.