Social Icons

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία-μία χωρίς βιασύνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας και τους αποδοκιμάζετε. Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος. Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δε γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά που σας πνίγει. Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων.

ΛΕΩΝ: Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δε φταίνε. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δε σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΖΥΓΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη. Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση που θα υπάρχουν ανταγωνιστές. Σε θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μικρή εκδρομή μακριά από το χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε. Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές ξεκινήστε κάνοντάς τις στο χώρο που κινείστε και ζείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δε θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΥΣ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφιστάμενους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική.