Social Icons

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές. Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων. Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση  για συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια έτσι έχουν και οι άλλοι. Πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα για δικό σας όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνατε προσπάθειες να ξεπεραστούν δύσκολες καταστάσεις και όπως φαίνεται τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους. Γνωρίστε που και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

ΙΧΘΥΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.