Social Icons

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους. Εάν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι’ αυτό μην το παρακάνετε.

ΛΕΩΝ: Προετοιμαστείτε καλύτερα ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων. Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι. Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν, μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά.

ΙΧΘΥΣ: Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει. Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο.