Social Icons

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δε σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δε φαντάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δε χρειάζεται και να τα μεταφέρετε. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δε σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να βάλετε καινούριες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας.

ΛΕΩΝ: Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες τις θέτετε στην πρώτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

ΖΥΓΟΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν  σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο.

ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς.