Social Icons

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος...
 
Στις 3 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, σας κάνει δημιουργικούς και έτοιμους να διεκδικήσετε ότι καλύτερο μπορείτε για το μέλλον σας. Ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι αγορές μηχανημάτων.

Στις 4 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 7 η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό Διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Στις 10 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, δημιουργώντας στενούς δεσμούς και καρμικούς έρωτες. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στις 13 ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.

Στις 14 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.

Στις 15 πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σας κάνει πιο τολμηρούς ώστε να ρισκάρετε χωρίς να δεχθείτε συμβιβασμούς και όρους. Θα χρειαστεί να προβείτε σε διαπραγματεύσεις και επαφές που δεν είχατε υπολογίσει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

Στις 17 ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.

Στις 21 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 25 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες, ενώ ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 27 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.


Στις 28 ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, είναι ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα.