Social Icons

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές. Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε ότι καλύτερο μπορείτε, όμως, μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος. Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι θα πείτε και που θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις που δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε το χτες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεξάρτητα σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δε σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής σας μοναξιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο για να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτετε.


ΙΧΘΥΣ: Επειδή θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε πιο υγιεινές ψυχολογικές διεξόδους.