Social Icons

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μη μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε για αυτές. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Αντιμετωπίστε μαχαιρώματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί.