Social Icons

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Καθώς όλα όσα υπάρχουν γύρω μας εκπέμπουν ενεργειακές συχνότητες, έτσι και οι ημιπολύτιμοι λίθοι με τη σειρά τους ισορροπούν και εναρμονίζουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον γύρω του. Κάθε ένας από αυτούς προσφέρει τα δώρα του απλόχερα, ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε κατά βούληση για δικό μας όφελος.



Η σειρά «Τα βραχιόλια της τύχης», κατασκευάστηκαν εξ’ ολοκλήρου στο χέρι με ημιπολύτιμους λίθους που έρχονται όμορφα πλαισιωμένοι σε ορείχαλκο με δέρμα σουέτ και δέσιμο που αυξομειώνεται για να ταιριάζει σε όλα τα χέρια. Σε σχέδιο απλό, κομψό και διακριτικό, ώστε να είναι κατάλληλα να φορεθούν σε κάθε περίσταση χωρίς να τραβούν την προσοχή.

Διαλέξτε εκείνο ή αυτά που σας ταιριάζουν και αλλάξτε την καθημερινότητά σας, αφού η ακτινοβολία που έχουν διατηρείτε όσο το ενεργοποιεί ο κάτοχός του, καθώς η ύλη έχει τη δυνατότητα της αποθήκευσης και της ακτινοβολίας. Κατασκευάζονται και προορίζονται για να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη τους, γι’ αυτό δεν έχουν καμία βλαβερή επιρροή, ούτε μπορούν να προκαλέσουν κακό.

Αβεντουρίνη
Βραχιόλι «Αβεντουρίνη»… Φορέστε το για καλή τύχη σε ότι θέλετε να πετύχετε, επιτυχία σε προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και κέρδη. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προσφέρει ευτυχία, προστασία, πραγματοποίηση επιθυμιών και προστασία.



Ροζ χαλαζίας

Βραχιόλι «Ροζ χαλαζίας»… Φορέστε το για να ενισχύσετε τη ρομαντικότητα και τη σταθερότητα της σχέσης, αλλά και για να προσελκύσετε καλούς φίλους. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, για συναισθηματική ηρεμία και ευδιαθεσία.




Τυρκουάζ
Βραχιόλι «Τυρκουάζ»… Φορέστε το για επιτυχία σε συναισθηματικές συναντήσεις και επαφές, για να φέρετε πιο κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα και να κερδίζετε το σεβασμό. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προστατεύει από αρνητικές ενέργειες και αυξάνει τη δημιουργικότητα.



Αχάτης

Βραχιόλι «Αχάτης»… Φορέστε το για να πετύχετε εύνοια απέναντι σε ισχυρά άτομα και για να κρατήσετε μακριά σας αντιπάλους. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προσφέρει προστασία από γλωσσοφαγιά ή κακόβουλες ενέργειες.





Φίλντισι

Βραχιόλι «Φίλντισι»... Φορέστε το σε επαγγελματικές συναντήσεις για να πετύχετε αναγνώριση και σε οικονομικές συμφωνίες για αύξηση κερδών. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς απορροφάει την αρνητική ενέργεια.





Αιματίτης
Βραχιόλι «Αιματίτης»... Φορέστε το σε προσωπικές ή οικογενειακές συναντήσεις για να λύσετε πιο εύκολα προβλήματα. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προσφέρει ηρεμία στον προσωπικό σας χώρο και φέρνει καλή διάθεση.



Αμέθυστος

Βραχιόλι «Αμέθυστος»... Φορέστε το για να έχετε καλοτυχία σε νομικά θέματα και επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς ανακουφίζει από άγχος, πονοκεφάλους, νευραλγίες και αϋπνίες.





Φεγγαρόπετρα

Βραχιόλι «Φεγγαρόπετρα»… Φορέστε το για να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο και για προστασία σε θαλασσινά ταξίδια. Μπορεί να φορεθεί καθημερινά για να ενισχύσετε θετικά την υγεία σας.







Κοράλλι
Βραχιόλι «Κοράλλι»… Φορέστε το στις πολύ προσωπικές σας συναντήσεις για να προσελκύσετε το πάθος και το ρομαντισμό και να προστατευτείτε από αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς φέρνει ευημερία και καλοτυχία.





Εκτός του ότι μπορούμε να τα έχουμε για προσωπική χρήση, μπορούμε να τα κάνουμε δώρο.

Διατίθενται κατόπιν παραγγελίας έναντι των 12 ευρώ το κάθε ένα, για περιορισμένο αριθμό. Για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα δίνονται στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ τα τρία βραχιόλια.


Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104117422 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.