Social Icons

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούριες οικονομικές συνεργασίες. Το πλανητικό σκηνικό θα υπενθυμίσει πόσο έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαναστατήστε και αναζητείστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δε σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δε θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε ένα θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούριους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Τώρα που θα αρχίσετε να βάζετε μια σειρά, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν. Γενικά, αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένους θα επηρεάσουν την πρόοδό σας και το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε μια που για άλλη μια φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δε θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άτομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά όπως φαίνεται εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν υπήρξατε υπεύθυνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση.


ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις, για να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, που εξάλλου σας ενδιαφέρει αρκετά.