Social Icons

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Θα ενισχυθεί θετικά ο οικονομικό σας τομέα, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας. Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Έχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές σας ικανότητες και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει.

ΛΕΩΝ: Έχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις, αλλά παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό σας χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή. Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καυγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μια που η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική σας διάθεση και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα μετά από πολύ καιρό, να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή συμφωνίες ελλιπείς, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ότι θα αφορά τον επαγγελματικό και αισθηματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δε θα κρατήσουν για πολύ ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ότι εμπεριέχει ρίσκο.


ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικά κάτι καινούριο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, πριν επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.