Social Icons

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα. Αφήστε κατά μέρους κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι, ανεκτικοί και να μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι ευχάριστο, ακόμα και αν αυτό δε θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που εσείς βάζετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε. Αποφύγετε την αυτολύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας μέσα από κάποια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ότι σας πόνεσε πολύ και δεν άξιζε την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα για να κρατηθεί και να εξελιχθεί.

ΖΥΓΟΣ: Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να σας κουράζει μιας και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν, θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης που δεν ξέρατε ότι διαθέτετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας.


ΙΧΘΥΣ: Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους.