Social Icons

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σας σχέσεις και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές σας συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ: Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο. Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.


ΙΧΘΥΣ: Ο επαγγελματικός σας τομέας σας υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα  πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.