Social Icons

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας. Βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δε είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Αποφύγετε κάθε είδους προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξανανιώστε ερωτευμένοι με το σύντροφό σας και εμπιστευθείτε τον αισθησιασμό που εκπέμπετε. Θέστε σε εφαρμογή νέους στόχους με το σύντροφό σας, για τους οποίους μάλλον θα έχετε τον πρώτο ρόλο.

ΛΕΩΝ: Συναντήστε τον πραγματικό έρωτα και προχωρήστε σε ένα δεσμό που θα διαρκέσει, Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας, ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι και να αφεθείτε στη χαρά του έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε σε πλήρη ελευθερία. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και η τόλμη να εκφραστείτε θα σας βοηθήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις τάσεις ανασφάλειας που σας πιάνουν, να αποφύγετε τις διφορούμενες συμπεριφορές, τις διπλές σχέσεις ή ότι άλλο μπορεί να μετατραπεί σε αιτία απογοήτευσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε θαυμάσια συμφωνία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα και θα φωτιστούν από μια έντονη πνευματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι η κατανόηση με το σύντροφό σας θα είναι πιο ζεστή και αυθόρμητη, ενώ το πάθος με το οποίο θα εκφράζετε τα αισθήματά σας, θα δώσει μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο πνεύμα της συμβίωσης και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και να δοκιμάσει τη σχέση σας προτού πάρετε αποφάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Μεταδώστε την καλή σας ενέργεια σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές, αλλά θετικές αλλαγές.