Social Icons

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος...


Στις 3 ο Ερμής επιστρέφει πάλι σε ορθή πορεία στον Κριό και θα έχετε ξανά την ευκαιρία να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να ασχοληθείτε απερίσπαστοι σε αυτούς. Κάντε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, διατηρώντας σταθερές απόψεις και δείχνοντας τη σοβαρότητα όσων λέτε.

Στις 4 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.

Στις 5 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, βοηθάει στην υλοποίηση συνεργασιών σε επενδύσεις, αλλά και στη αύξηση κεφαλαίου. Κρατήστε σταθερές απόψεις για να μην προκληθούν αλλαγές που δεν επιθυμείται εξαιτίας του ανάδρομου Πλούτωνα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 11 στο Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο το θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 11 ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.

Στις 11 ο Ερμής
στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δε συγχωρεί λάθη.

Στις 12 ο Άρης
στους Διδύμους σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και ενισχύει τη μαχητικότητα, αλλά συγχρόνως απαιτεί ήρεμες αποφάσεις καθώς η ανάδρομη κίνηση του Δία μπερδεύει την κρίση σας μεταξύ σωστού- λάθους.

Στις 16 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις.

Στις 19 ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό,
φέρνει απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά και ευκαιρίες. Διαχωρίστε τι σας συμφέρει και τι όχι και πράξτε με σύνεση.

Στις 19 η Αφροδίτη
στον Κριό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 25 στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Η επίδραση αυτής της Νέας Σελήνης θα είναι έντονη καθώς μαζί της η Αφροδίτη από τον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, δημιουργώντας τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 28 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

Στις 29 ο Άρης
στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, επηρεάζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και σας κάνει επιθετικούς. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς είναι ακατάλληλη η στιγμή.

Στις 31 ο Άρης
στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.


Στις 31 ο Ερμής
στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω,
οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.